Ik ben een ster…

(Please click here for the English translation)

Running

Omaaa…

Binky

Omaaaaaaa…

Binky

….waar ben je…

Binky

waar is ze nou…

Binky

Oma, ben je in de tuin?….

Binky

Omaaa, ben je binnen?…

…O, dáár ben je…

P1030427

Oma, oma, oma, ik ben zo opgewonden…

Ik ben ook een Ster, net zoals mijn andere WordPress vrienden. Ik heb vast iets goed gedaan, anders zou ik natuurlijk nooit een Ster geworden zijn. Dank je wel, Prinses Sterrenlicht Zena en Prins Simply Charming Chuckles voor deze prachtige onderscheiding. Ik ben zo blij om ook een echte ster te zijn…

Wat zeg je, oma… twee sterren…

“Ik ben zo trots om twee sterren te zijn…”

en zo ziet het eruit…eh.. schijnend, hè 🙂

Blog of the Year Award 2 star jpeg

Binky bureau

Ok, oma,  nu moet ik wij de blogs kiezen, waarvan wij vinden dat ook zij een Onderscheiding waard zijn… Wat een stomme regel. Ik vind alle blogs die ik lees leuk, dus voor mij zijn ze allemaal een Ster… net zoals ik…

P1030490

Kijk zelf maar:

Bongo, mijn eerste buitenlandse volger. Bongo is super grappig en hij is heel ondeugend. Ik lees heel graag over zijn stoute avonturen. Hij woont samen met Scratchy en die is tegenwoordig ook heel stout en ondeugend. Van wie zou hij dat nou hebben… 🙂

Cats&Co, een kattenvrouw met haar twee hulpjes Hiro en Suki, die je alles kan vertellen over katten, maar als je naar haar blog gaat, moet je niet verward raken als je Hiro ziet, want die lijkt precies op mij 😉

All that Jazz Cat, Spinnende Generaal Jay die denkt dat hij soms Kapitein Jack Sparrow is 😀

Texas a Cat in New York een Parijse kat die geëmigreerd is naar New York en daar woont met z’n twee zusjes Milou en Kitshka . Hij is de reden dat ik Frans moest leren, vous comprenez? 🙂

Long Life Cats and Dogs een inspirerende persoon met eenzelfde blog en een prachtige dierenhulp 🙂

The Photographic Journey of bulldog, prachtige foto’s, humor en een fantastische verhalen verteller, dat is Bulldogs blog 🙂

Russel Ray Photo’s, we houden van zijn photo’s en hij maakt Photoshopping makkelijker voor leken zoals wij en zijn kat Zoey de Cool Cat moet eerst alle blogs goedkeuren, voordat RR ze mag publiceren en dat is heel wat werk, want RR heeft altijd veel te vertellen 🙂

Cupcake Speaks, Cupcake is de leukste Jack Russel met een apenstaat, die je ooit hebt gezien. Zijn ma schrijft kinderboeken en nu wachten we met z’n allen op een boek, waarin Cupcake de hoofdrol speelt 😉

My three moggies, Ik ken ze pas sinds kort, maar deze drie moggies zijn een prachtige drieëenheid. Leuk om jullie te ontmoeten Archie, Oscar en Henry 🙂

It’s a pussycat’s life, Kelly vertelt ons alles over kleine poesjes deze maand en er gebeuren hele rare dingen in hun huis, dus als je met alle poten op de grond blijft, dan moet je zeker even naar hun blog overspringen 😉

Ilghepardo, Vera heeft soms dingen op haar blog staan, die ik zelfs niet in E.T. heb gezien, dus als je je rustig wilt voelen, of iets buitenaards wilt zien… 🙂

Rumpydog, Zijn blog heeft veel te maken met het welzijn van dieren en de verantwoordelijkheid van de eigenaren van een dier. Er wonen nog een paar dieren bij hem, die je kunt zien als je er even gaat kijken 🙂

Figments of a Dutchess, Nog een té gek blog van een lieve kattenvrouw. Ze is heel poetisch op alle fronten, maakt hele mooie foto’s en brengt waanzinnige quotes en haiku’s tot leven. Ik ben een beetje verliefd op haar kat Bandit, maar niets zeggen, hoor! 😉

Fluffy Popcorn, Nee, niet die eetbare, maar dit is een allerliefste kleine poedel die heel slim is en heel veel trucjes kan doen. Oh, en hij kan dansen… misschien gaan we nog eens samen dansen 🙂

P1030845

Oma, mag ik nu stoppen… Ik weet dat er nog een paar zijn, maar ik moet ook aan mijn dagelijkse hoeveelheid slaap denken. Ik weet zeker dat mijn andere blogger vriendjes me zullen vergeven, als ik ze niet bij naam vermeld…

Oma, wil jij het ze vertellen…

Aan iedereen die we niet genoemd hebben. Weet dat we jullie blogs ook te gek vinden en als jullie willen, mogen jullie ook de Onderscheiding meenemen, net zoals de genoemde blog vrienden. Jullie zijn allemaal vrij om de nominatie te accepteren en de Onderscheiding laten waar die is, of de Onderscheiding meenemen. Voor ons zijn jullie toch wel een Ster 🙂

Binky slaapt

*Binky droomt: Ik ben een ster, ik ben een ster*

4 Comments (+add yours?)

 1. Trackback: Mijn derde ster… « angelswhisper2011
 2. Marion Driessen
  Dec 22, 2012 @ 11:27:26

  Haha, ik zit hier te grinniken omdat je zo heel erg blij bent, Binky. 😀
  Oma zal vast trots op je zijn! Heb je al iets lekkers gekregen als beloning? Een snoepje, of een extra warme knuffel?
  Ook ik ben super trots op jou, je bent een echte ster. En bedankt dat je je ster deelt met Figments. Als ik een kat was, zou ik heel hard spinnen nu.
  En zal ik je nog eens iets vertellen? Bandit kijkt altijd mee als je oma weer een post maakt, volgens mij vindt hij jou ook wel leuk. 😉
  Veel liefs en heel fijne feestdagen,
  ~Marion

  Reply

  • angelswhisper2011
   Dec 23, 2012 @ 12:01:09

   Dank je wel, Marion. Ik ben zo blij dat je met me mee wilt schijnen… stel je voor hoeveel licht we met z’n allen gaan geven en mijn licht schijnt nu nog feller, omdat Bandit mij ook leuk vindt…HoHoHo!
   Vrolijk kerstfeest 🙂

   Reply

 3. Trackback: I’m a little Star « angelswhisper2011

You can leave some purrs if you want...😸

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: