Ik mis je mijn vriend

(please click for the English translation)

Niets is meer hetzelfde sinds ze Grote Binky hebben gestolen meegenomen. Eerst vond ik het helemaal niet erg, want ik kreeg weer alle aandacht van mijn oma en opa, en hoefde die dus niet te delen met een ander…

maar nu, na 3 weken, zit ik hier alleen nog maar te zitten…

…uitkijkend naar Grote Binky een paar vrienden,

maar er is niemand om mee te spelen, niemand die ik kan irriteren en niemand waar ik tegen kan blazen 😦

Ik heb wel een paar nieuwe vrienden,

zoals Fred de zeemeeuw, die boven op onze schuur zat…

en een stukje met me wilde gaan vliegen.

en baby Ekster wilde “Hoe ver kun jij vliegen komen” met me spelen, maar in zijn geval zal dat niet verder zijn dan deze schuur.

Deze jonge eendjes willen ook graag met me spelen…*fluistert: de enige twee die overgebleven zijn, nadat Grote Binky …………je weet wel*

en dit is hun moeder, zij speelt ook mee…

maar buiten mijn nieuwe vrienden om heb ik het gevoel dat ik iets mis en oma voelt het ook 😦

Oma zegt dat ik een beetje verdrietig ben, omdat Grote Binky niet meer bij ons is, maar als ik mijn ogen dicht doe en aan hem denk, dan kan ik eventjes bij hem zijn en daarna voel ik me vast wel een stuk beter.

Ok, oma, ik ga het nu proberen; ik doe mijn ogen dicht…prrrprrr..ja, ik voel me al ietsjepietsje beter… prrrrprrrr…o-m-aaa…

Ik wil al mijn blog-vrienden en passanten bedanken voor het meeleven en steun die jullie getoond hebben, nadat ze 3 weken geleden onze Grote Bink meegenomen hebben. We missen hem nog steeds elke dag en we hopen nog steeds op een wonder dat hij bij ons terug komt, maar het belangrijkste vinden we dat hij gezond en gelukkig is. Voor altijd in onze harten lieve, vertederende vriend Grote Binky.


2 Comments (+add yours?)

  1. Jane
    Jul 22, 2012 @ 21:44:26

    Ik kan wel janken als ik dit lees, het is niet eerlijk dat ze Grote Binky mee hebben genomen en zomaar uit jullie leven hebben gerukt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Reply

You can leave some purrs if you want...😸

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: